12 Haziran 2013 Çarşamba

Bilinmeze Doğru


 Beklentinizin Çok Üstünde 

Bugünün filmi şuanda vizyonda olan bir film:
Star Trek Into Darkness

60'lardan ve 2009 daki filminden tanıdığımız James T. Kirk ve gemisi Atılgan'ın ekibi kongreye yapılan şok saldırıyı yapanı yakalamak için yola düşerler.

Film serinin 2. filmi ve ilk filmin her anlamında çok ötesinde bir film. Her anlamda daha ağır. Özel efektler, oyunculuklar, aksiyon sahneleri...
Film hakkında beğendiğim bir kaç şey:

1. Bu film 3 boyutlu olarak ancak bu kadar güzel olabilirdi. Size 3 boyutu yaşattıran ve bir süre 3 boyutlu olduğunu unutturan bir film.

2. Film her anlamda beklentinizin çok üzerinde. Kötü adam karakteri Benedict Cumberbatch tarafından çok iyi canlandırılmış ve filme de çok iyi uymuş. Akılda kalan replikler, özel efektler, aksiyon sahnelerinde yaşadığınız adrenalin gerçekten çok iyiydi.

3. Bir kere demek istiyorum ilk filmin binlerce kilometre ötesinde olmuş. J.J Abrams Star Wars un yeni filmini yönetmeden bence en iyi filmini çıkarmış. Kötü adam John Harrison ın girdiği aksiyon sahneleri çok etkileyiciydi.

Biraz da filmle çok ta alakalı olmayan bir şeyden bahsetmek istiyorum.
J.J Abrams
Kendisi bir Star Trek serisi oluşturdu ve bu filmi gerçekten beğendim. Fakat bir kaç ay önce Disney Lucasarts şirketini satın aldı. Biliyoruz ki bunun Star Trek ilgisi değil Star Wars la ilgisi var. Disney yeni bir Star Wars filmi çekecek. Bu filmin yönetmeni için çok isim düşünüldü ve Star Wars un azılı düşmanı olan Star Trek filmlerinin yönetmeni J.J Abrams bu göreve getirildi. Kendisi küçükken Star Trek değil Star Wars hayranı olduğunu dile getirdi.

Benim görüşüm bence özel efektleri, müzikleri, karakterleri, yeni kendi yaratacağı karakterleri ya çok iyi kurgulayıp muhteşem bir film yapacak ya da her şeyi koparıp bütün hayranların kendisinden nefret etmesini sağlayıp Star Wars serisini mahvedecek.

Sizin görüşünüz nedir?