9 Temmuz 2012 Pazartesi

Birinci Sınıf bir Film

Mutant...

Bugün size seçtiğim film X-Men First Class - X-Men Birinci Sınıf

Hep merak ederdim:
Profesör Xavier nasıl felç oldu , Beast in maviye dönüşmeden önceki görüntüsü nasıldı , Magneto ve Profesör X ne zamandan beri tanışıyorlar , ne zaman tanıştılar?

Sizin de böyle sorularınızın olduğunu sanıyorum. Ve bu filmi izlerseniz bütün sorularınız cevaplanacak.


Filmin konusu şu:
Sebastian Shaw ve ekibi dünyayı III. Dünya Savaşı na doğru sürüklemektedir. Dünyada çok mutant yoktur. Hatta kimse mutantların olduğunu bilmemektedir. Ama daha yeni mezun olan Profesör Charles Xaiver ve yanına aldığı genç mutantlar Sebastian Shaw ve ekibine karşı büyük bir savaş hazırlığı içindedirler. Bu mutantlar arası savaşı kim kazanacaktır: İyi mutantlar mı Kötü mutantlar mı?

Kadrodan bahsedeyim:
Profesör Xavier ın gençliğini James McCavoy , Magneto yu - Michael Fassbender , Sebastian Shaw u - Kevin Bacon canlandırıyor. Kadroda çok büyük yıldızlarda olmasa film gayet iyi kurgulanmış. Çok akıcı ve sürprizlerle dolu bir film.

Eğer X-Men serisini izlemediyseniz , sakın ilk önce First Class ı izlemeyin. İlk çıkan 3 X-Men filmini izleyip sonra X-Men First Class ı izleyin.

Yazımı burada bitiriyorum.
Yarın ki film çok da bilinmeyen fakat her dakikasında sizi farklı bir sürpriz bekleyen Michael Douglas ın başrolünü oynadığı The Game